Badvogel Badkamer meubels worden geproduceerd met Duitse kwaliteit en zorgvuldigheid.
De Badvogel onderkasten zijn verkrijgbaar in 11 verschillende modellen, met opties voor open kasten, enkele lades, dubbele lades en deuren. Badvogel onderkasten bieden wij aan in de breedtes van 65 cm, 80 cm en100 cm enkele wastafel en de 120 cm dubbele wastafel opdat u de juiste keuze kunt aanpassen in uw badkamer.
Wij bieden Badvogel onderkasten in 5 verschillende kleurenopties. 
Badvogel kasten hebben twee belangrijke eigentijdse ontwerpkenmerken: strak en eenvoudig ontwerp uit hoogwaardige materialen.
Het MDF van de kasten en deuren/lades zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 18 mm MDF, het fineer en/of lak van het MDF is mee geperst met de eerste persing van het materiaal. De laden en deuren zijn voorzien van een soft-close systeem voor een moderne look en fijn gevoel. De nieuwe generatie bovenlades biedt meer ruimte voor uw U-inbouwafvoer en de basis van de onderkasten hebben 4 cm ruimte om de afvoerbuizen te integreren.
U heeft de mogelijkheid om een ​​keramische wastafel met uw onderkasten te integreren. Daarnaast kunt u onze Badvogel spiegelkasten, led-spiegels en eventueel voor meer opbergruimte onze hoge kasten combineren met elkaar.